Новини

BEVARED С НОМИНАЦИЯ В КАТЕГОРИЯ

Брандът BEVARED представи своите хранителни добавки по време на петата Международна Козметична конференция, провела се от 08 до 11.06.2017 год. в х-л Самоков, КК Боровец, организирана за пореден път от Lidera Group и г-жа Цветелина Маймарова. Иновативните хранителни добавки Bevared Diet и Bevared Beauty, както и лимитираният парфюм AREEJ By Vania Chervenkova, предизвикаха огромен интерес сред всички участници и изложители!

Гости лектори от цял свят представиха пред всички участници на живо мастер демонстрации и световни топ тенденции в козметиката за подмладяване на кожата. Собственици и служители на елитни козметични и СПА центрове от цяла България, имаха удоволствието да се запознаят и с нашите продукти от първо лице, а именно от Г-жа Ваня Червенкова. Тя бе лектор в Международната козметична конференция и представи не само действието на хранителните добавки, но и нейните лични методи за поддържане на фигурата си, както и тайната й за млада и красива кожа и коса. Ваня Червенкова бе удостоена с Грамота за принос в развитието на козметичния бранш. 

По време на конференцията бяха обявени и номинациите за СПА, Бюти и Дерматологични центрове за Бюти Оскар 2017. Брандът BEVARED в лицето на Ваня Червенкова, бе номиниран в категория „хранителна добавка“ на годината. Церемонията и награждаването ще бъдат на гала-вечерята на Бизнес дама на годината, която ще се проведе през м. Декември 2017.

За пореден път ние доказахме, че брандът BEVARED е един подходящ топ продукт за всички козметични и спа центрове!30бр. таблетки
за 30 дни
  • Изгаря мазнините
  • подпомага храносмилането
  • анти-стрес действие

28.00 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на