Новини

ОСЕМТЕ СЪСТАВКИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО РАЗГРАЖДАНЕ НА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ

Растителни екстракти, стандартизирани по активни вещества, натурални витамини и аминокиселини. Всички те могат да действат в пълен синхрон и синергизъм за максимално ускоряване на метаболизма от една страна, потискане на апетита от друга страна и цялостно разграждане на мазнините за дълготрайно и здравословно понижаване на телесното тегло.

Стандартизираното Зеленото кафе е хлорогенна киселина. Загадката е точно в тази киселина, чрез нея е и един от най-добрите методи за премахване на излишните килограми. Тя е силен антиоксидант, допринася за превенция на сърдечносъдовите заболявания и захарен диабет тип 2. Хлорогенната киселина спомага и за намаляването на нивото на глюкоза в кръвта след хранене, като ограничава разграждането на гликогена в черния дроб. Хлорогенната киселина също така намалява апетита.

Следващото революционно откритие е глюкомананът. Глюкомананът има важното свойство да ни придава трайно чувство за ситост, дори и да сме го приели в минимални количества. Поради тази причина той моментално се превръща в най-подходящата добавка към ястия с нисък засищащ ефект. Другят положителен ефект от употребата на глюкоманан е подобряването на храносмилането. Той има силно очистващо действие на растителните влакна в стомаха, дванадесетопръстника, както и в тънките черва. Глюкомананът задържа престоя на храната в стомаха и така ни придава чувството за ситост, а пък усвояването на храната в тънките черва става по-бързо и лесно.
 С течение на годините худията се превръща в едно отлично средство за намаляване на телесното тегло. Прием на екстракт от  Худия подобрява функцията на стомашно-чревния тракт. Използва се най-често за потискане на апетита, за да се приемат по-малко калории през деня, за да се постигне така желания ефект. Худията намалява усещането за глад, чувствате се сити и нямате такова желание за консумация на въглехидрати и най-вече сладко. С приема на худията се стимулира разграждането на мазнини в тялото. Този ефект на фетбърнър, е най-желан и търсен, но много важно също е и повишаването на енергията. Така се чувствате тонизирани и ободрени. Худията регулира нивата на кръвната захар. Той намалява и секрецията на стомашен сок. Някои хора пият чай от худия, за да подтиснат жаждата.

Тялото Ви задържа течности? Най-силният натурален помощник е бялата бреза. Действието й започва веднага - от първия прием. Освен, че ни кара да се чувстваме по-леки и освежени, прочиства пикочо-половите пътища. Биофлавоноидите в брезата допринасят за поддържане на естествената дренажна функция на тялото и крайниците. Отвеждането на ненужните течности е съпътствано и с отчистване на организма от отпадните метаболити, така организма се предпазва от оксидативен стрес. В медицината, брезата се използва за бъбреците и пикочния тракт, черен дроб и жлъчен мехур.Дойде ред и на чудото, което лекува 600 болести и топи мазнините – куркумата. При доказания си антиоксидантен ефект, вълшебната куркума категорично ограничава въздействията на свободните радикали, което предпазва клетъчните мембрани от увреждания, удължава живота на клетките и забавя процесите на стареене и клетъчна смърт. Този тип въздействие е важен и при онкологичните заболявания, тъй като се постига ограничаване растежа на туморите, както и ефективна противоракова профилактика с помощта на куркума. Чудесно работи за стимулиране на собствените антиоксидантни ензими в организма. С приема на куркума може да се подобрят и улеснят храносмилателните проблеми.


А как да накараме тялото да топи мазнини и без да спортува? С помощта на Ацетил-L – карнитин? Той подпомага процеса на бързо и ефективно транспортиране и изгаряне на подкожните мазнини. Много подходящ е при хранителни режими с намален прием на въглехидрати и за по-добро превръщане на мазнините в енергия. Тези му предназначения са благодарение на основната функция на Ацетил Л-карнитин, като преносител на дълговерижните мастни киселини в митохондриите. Там те служат като "гориво" за енергия, нужна на организма. Предимството на Ацетил Л-карнитина е, че за да започнете да „ горите” мазнини не е необходимо да извършвате физичкеско усилие за разлика от стандартния Л-карнитин. Също така той започва да работи до 15 минути след приема му, което повечето хора усещат като затопляне на тялото. Така вие ще накарате тялото да топи мазнините дори да нямате възможност да спортувате или не обичате спорта като цяло. 
Здравословното приемане на тези съставки ще допринесе за трайна и умерена редукция на телесна маса, която не води до влошаване на здравословното състояние, както и до развитие на липси и дефицити на жизненоважни витамини и ензими. Тялото ни не трябва да гладува! Намаляването на теглото да не е за сметка на разградена мускулна маса или само и единствено загуба на телесни течности, а се постига трайна редукция на телесни мазнини, подобряват се жизнените показателни, повишават се нивата на енергия, подобрява не имунитета и като цяло има оздравяващ и подмладяващ ефект върху организма.

30бр. таблетки
за 30 дни
  • Изгаря мазнините
  • подпомага храносмилането
  • анти-стрес действие

28.00 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на