Новини

ОТКРИЙ ЧУДОТВОРНОТО ДЕЙСТВИЕ НА BEVARED

Всеки знае, че колкото по-малко излишни килограми има натрупани в организма си, толкова по-здрав и пълноценен ще бъде живота му. 
Доказано е, че ако намалите наднорменото си тегло само с 10% и успеете да задържите за дълго постигнатите резултати, рисковете от всякакви болести свързани със затлъстяването значително ще намалеят. Спортувайте редовно и с умерено физическо натоварване! Бъдете активни всеки ден, движете се повече и прекарвайте колкото се може по-малко време седнали! Открийте своят собствен хранителен режим и се наслаждавайте на всяка хапка храна! Открийте чудотворното действие на приема на по-голямо количество течности! Добавете към всичко това и по 1 таблетка BEVARED by Vania Chervenkova сутрин преди хранене! Това направиха и хилядите наши клиенти, които станаха и наши приятели през последната година. Те споделят постоянно своите резултати с нас и заедно се радваме на това, че постигат желаните килограми. Ето и част от тях - реални хора, със своите реални резултати! Всичко е въпрос на желание и воля! Всеки може да постигне мечтаното тяло с BEVARED, стига истински да го пожелае! А ние, Екипа на BEVARED, сме тук, за да Ви помогнем да го направите! 

Антония Антонова, гр. София.
- От м. Февруари 2017 год. стартира нейната промяна, като започва със собствен хранителен режим и повишена двигателна активност. През лятото добавя и приема на хранителната добавка BEVARED за да подсили постигането на резултати и да задържи свалените килограми. До момента е -17 кг. като продължава да приема BEVARED  за да избегне йо-йо ефекта.
*Всеки един от показаните резултати от действието на хранителната добавка Bevared, е примерен и се отнася към конкретния клиент. 

Цветелина Керезова, гр. Ихтиман
- Нейната история с Ваня Червенкова е по-дълга. Тя започва прословутата диета в началота на 2016 год. „След като се погледнах на 1ви Януари в огледалото, реших, че започвам промяна в живота си. Бях напълняла много, наистина не се понасях. Стартирах диетата на Ваня Червенкова. Трайно започвах да смъквам. Лиших се общо от 22 кг. През ноември 2016 год. си купих за първи път и хапчетата BEVARED. Приемам по 2 таблетки на ден. За 2 месеца свалих още 15 кг. Така за последните месеци съм свалила общо 37 кг.! Благодаря ти Ваня!“ казва възкръсналата за нов живот Цветелина.
*Всеки един от показаните резултати от действието на хранителната добавка Bevared , е примерен и се отнася към конкретния клиент. 

Даниела Стоянова, с. Извор, общ. Радомир
- За 3 месеца прием на хранителната добавка BEVARED  + диетата на Ваня Червенкова успява да намали килограмите от 95 на 80. Иска да свали поне още 5-10 кг. и очаква до лятото да е постигнала желаният резултат, като не спира да приема добавката.
*Всеки един от показаните резултати от действието на хранителната добавка Bevared, е примерен и се отнася към конкретния клиент. 


Габриела Христова, живее в гр. Пловдив
- Успява да свали цели 60 кг. за 9 месеца, в комбинацията на хранителния режим на Ваня Червенкова с BEVARED  By Vania Chervenkova.
*Всеки един от показаните резултати от действието на хранителната добавка Bevared, е примерен и се отнася към конкретния клиент. 


Янис Никос, живее във Великобритания
- От 3 месеца приема BEVARED . „Бях 86 кг. сега съм 71 кг. Съчетавам диетата на госпожа Ваня Червенкова с Биваред диета. И задължително спорт през един ден. Ето и резултата!“
*Всеки един от показаните резултати от действието на хранителната добавка Bevared, е примерен и се отнася към конкретния клиент. 30бр. таблетки
за 30 дни
  • Изгаря мазнините
  • подпомага храносмилането
  • анти-стрес действие

28.00 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на