Новини

ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА СЕ ОБЯВИ ПРОТИВ НЕЛЕГАЛНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ В ИНТЕРНЕТ. РАЗБЕРИ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗ

"Скъпи приятели,
Откакто BEVARED® е на пазара се сблъсквам с огромен проблем и той е опасните и нелегални хранителни добавки разпространявани в интернет. Искрено благодаря на Нова Телевизия, екипът на предаването "Здравей, България" и лично на Георги Георгиев от рубриката „На твоя страна“, които обърнаха внимание и дадоха публичност на темата. Лично аз съм потърпевша от такива некоректни и скрити производители и доставчици в недалечното минало.
Моля ви, пазете се! Проверете кои са собствениците на сайтовете, които предлагат и произвеждат продуктите. Въведете адреса на сайта в следния регистър:
http://whois.domaintools.com/
Ще доверите ли здравето си на сайтове, които са собственост на непознати лица в Панама или Фарьорските острови, физически лица с грешни данни за контакт или изцяло скрита информация за себе си? Според българското законодателство физически лица нямат право да търгуват с хранителни добавки и медикаменти! Често в интернет се появяват сайтове, които съществуват за ограничен период от време и имат въведени фалшиви данни на несъществуваща българска фирма. Проверете дали фирмата наистина е регистрирана в Български Търговски Регистър:
https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/VerificationPersonOrg.ra
За да заблудят интернет потребителите, част от сайтовете показват фалшифицирани сертификати издадени от несъществуващи организации и лаборатории. Проверете произхода на документите, които ви се предоставят. Нищо не трябва да бъде скрито от потребителите! Мнимите онлайн търговци фалшифицират изображенията, които качват в магазините си за да заблуждават клиентите!
Затлъстяването е изключително широко разпространено заболяване с нарастваща честота. Този факт го превръща в един от най-сериозните здравни проблеми на съвременното общество. Вчера в предаването „Здравей България“ по Нова Телевизия бе излъчен материал относно вредите от „скоростното“ намаляване на теглото. В него специалисти от различни области запознаха аудиторията с пагубното действие на един изключително вреден за човешкото здраве препарат, а именно сибутрамин. Тази съставка за „ударно“ намаляване на телесното тегло е забранена за продажба на територията на Европейски съюз от м. Август 2010 год. През същата година и Българската Изпълнителна агенция по лекарствата препоръчва всички лекарствени продукти за понижаване на телесното тегло, свързани с повишен сърдечно-съдов риск, да бъдат оттеглени от фармацевтичните пазари на територията на Европейския съюз. Лекарите повече не трябва да предписват, а фармацевтите да отпускат лекарствените продукти, съдържащи сибутрамин. Оказва се, че ползите не превишават рисковете от употреба. За съжаление китайски и индонезийски хапчета и чайове с неизяснен произход, които могат да доведат до инфаркт или инсулт заливат българския пазар и се продават съвсем свободно през интернет. Опасната съставка, която дава куп нежелани странични ефекти върху сърцето, бъбреците и черния дроб, се съдържа в много от препаратите рекламирани като „скоростно намаляващи теглото“. Повечето сайтове, които продават подобни таблетки, чайове и мазила за „бързо“ отслабване са на анонимни търговци без юридически лица зад гърба си, както и без контакти и физически складове. „Магическите“ препарати обещават намаляване на теглото в рамките на 1 до 2 седмици!
Вижте репортажа на Нова ТВ: http://play.novatv.bg/programi/zdravei-bulgariya/821405?autostart=true
Нашата хранителна добавка Bevared  By Vania Chervenkova e създадена изцяло на натурална основа. Тя съдържа единствено билкови екстракти с доказан произход от най-големите вносители на субстанции за българския пазар MN Flavours, Brentag и LPC Bulgaria. Не съдържа химически съставки, подсладители и ГМО. Запазената търговска марка BEVARED® е собственост на едноличното дружество с ограничена отговорност „Алианс Фарма Груп“, което е и производител на хранителната добавка Bevared  в България. Обръщам се към всички хора, които искат да редуцират своето телесно тегло: НЕ КУПУВАЙТЕ препарати с неизяснен произход, с вредни и пагубни за здравето съставки или от сайтове без юридически лица зад гърба си! Не се подлъгвайте по „ефектните и грандиозни“ реклами, че за 2 седмици ще ви превърнат в „супермодели“! Ние от екипа на BEVARED® винаги сме препоръчвали намаляването на теглото да се осъществява постепенно и в комбинация от три основни стъпки: правилен и здравословен хранителен режим, активна физическа дейност и прием на хранителната добавка Bevared ."
Ваня Червенкова 
Кадри от предаването "Здравей, България" по Нова Телевизия:30бр. таблетки
за 30 дни
  • Изгаря мазнините
  • подпомага храносмилането
  • анти-стрес действие

28.00 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на