Плащане

Можете да заплатите Вашата поръчка по следния начин:

Наложен платеж
Наложения платеж е най-удобният метод за уреждане на разплащането между продавач и купувач. Вие заплащате стойността на наложеният платеж, която в случая е стойността на продукта, директно на куриер от „Рапидо“ (Speedy). Според условията на нашия Е-Магазин, куриерската услуга е изцяло за наша сметка и е напълно безплатна за Клиента - за всички поръчки до посочен от Вас адрес на територията на Република България.

Плащане с банкова карта
При плащане чрез виртуален ПОС терминал в сайта на продавача, Потребителят заплаща сума, равна на стойността на доставяната стока съгласно потвърдената поръчка чрез виртуален ПОС терминал и едва след като транзакцията на плащането бъде потвърдена, „Алианс Фарма Груп“ ЕООД изпълнява доставката на поръчаните стоки, чрез куриер на фирма Български пощи /за международни поръчки/ или фирма Рапидо /за поръчки на територията на Република България/.

Банков превод
ВАЖНО! Поръчки платени по банков път се обработват и изпращат след постъпване на сумата в банковата сметка на „Алианс Фарма Груп“ ЕООД. Банковият превод се осъществява от банкова сметка към банкова сметка или чрез внасяне на необходимата сума за разплащане в най-удобния за Вас клон на която и да е търговска банка. Ако имате съществуваща банкова сметка в банка, нужно е да попълните ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ и дължимата сума се превежда от Вашата сметка в сметката на "Алианс Фарма Груп" EООД. Ако нямате банкова сметка, преводът се извършва чрез ВНОСНА БЕЛЕЖКА.

Нужно е да внесете точната стойност на цената на поръчаната от Вас стока + сумата за доставка на банковата сметка на "Алианс Фарма Груп" EООД. Моля, имайте предвид, че всички банкови такси за валутни преводи са за сметка на клиента, затова препоръчваме да извършите превода чрез сметка в съответната валута. Във вносната бележка е задължително да попълните трите си имена на реда "Задължено лице (вносител)".

ВАЖНО! Първо трябва да направите Вашата поръчка чрез сайта ни www.bevared.com или в лично съобщение през страницата ни във facebook - BEVARED. След това извършвате банков превод! Абсолютно задължително е да попълните графата "Основание за плащане" с номера на Вашата поръчка, който сте получили на имейл адрес като потвърждение от нас или в лично съобщение от нашият оператор. Ако пропуснете тази стъпка, идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде изпълнена, тъй като няма да знаем за какво е плащането.


„ОББ“ АД, клон Мария Луиза

Сметка в Евро: BG11UBBS88881400908537, BIC: UBBSBGSF

Сметка в Лева: BG50UBBS88881000900205, BIC: UBBSBGSF

Титуляр на сметката: Алианс Фарма Груп ЕООД

Задължено лице (вносител): Вашите три имена.

Основание за плащане: № на поръчката